Alaska Outdoor Supersite: Alaska outdoor information
Home
Site Map
Directory -- Businesses serving the Alaska outdoors industry
Areas -- Information about Alaska outdoor areas
Forum
Fishing -- Information about fishin in Alaska
Hunting -- Information about Alaska hunting
Magazine -- Articles and photos about the Alaska outdoors
Products
Who is OAC?
   
* New on
  OutdoorsDirectory.com
* News & tips by email:
  Alaska Outdoors mailing list
* Email notification of new
  Alaska books and video
 


Plan Your
Alaska Trip
with The Milepost

The Milepost

Click here for more information or to
order your copy


The Alaska
Snowmachine
& ATV Forum

[ Return to Contents | Post a Reply | Post a new message ]


my 440 is doing the same thing
Posted by Alaskacanoe on Mar 31 2006
I have a 93 440 cougar that my kid rides, and last week it did the same thing, If we let it set it would run great for about 5 to 10 minutes and then I could not get more than 40 mph out of it. It dogged down and just seemed to loose power. I thought it might be the carbs, but it may be electrical. I have no battery either.. I looked it over pretty good and have not found any reason.

Previous: Snomachine problems tccak71 Mar 29 2006
Next: Stalling Terry Sacora Mar 31 2006

Message Thread:


Post a Reply

Posting to this forum is now disabled. Please visit our new forums


Alaska outdoors ~ home | Areas | Magazine | Directory | Alaska outdoors forums | Alaska boating
Alaska hunting | Alaska fishing | Alaska Outdoors Store | Site Map | About Us

1996 Outdoors America Communications